Uzemljavanje tela za sungazing zajednicu

Uzemljavanje i sangejzing ce Vam pomoci da izlecite sve Vase bolesti i da steknete neverovatan imunitet.
Za kratko vreme izlecicete sve psihicke, fizicke i dusevne bolesti!

Kao što je hard disku u vašem kompjuteru potrebna defragmentacija kako ne bi pobenavio, pobrkao podatke i opteretio kompjuter i na kraju mu pao sistem, tako je isto potrebna i meditacija vašem umu kako bi držao celo vaše biće u dobrom stanju.


Onaj ko je protiv defragmentacije vašeg uma, taj je protiv vas i vašeg uspeha u životu!


Meditacija za OTVARANJE STOPALNIH ČAKRI

Oni koji imaju BILO koji naš Prizemljivač sa kristalima i orgonitima rezultati će biti mnogo brži!
.
(Meditacija za "nabijanje" energije u vašem telu- silno pomaže pri energizaciji tela)

Ova meditacija je izuzetno važna za primanje zemljine energije, koja vas leči. Na ovaj način ćete ubrzati svoje izlečenje!

Sedite udobno i ispravite kičmu- to je važno radi neometanih protoka energija. Zatvorite oči i polako se opuštajte i relaksirajte. Usporite disanje što više možete. OSETITE snažno energiju koja dolazi iz vaših Prizemljivača. To je energija naše majke Zemlje tj. njen lekoviti magnetizam preko uzemljenja. Neka ta energija potpuno preplavi vaša stopala, noge, neka se penje visoko što više... dozvolite to svojim umom. Nemojte stvarati sebi blokade kada osetite energiju da šiba vašim telom!!!

Kada se to desi i kada osetite dovoljno energije, blago ustanite i stojte na Prizemljivaču trudeći se da NE OTVARATE oči. Sada vizualizujte i doživite kako vam se energija penje što višlje, kako vam dotiče, otvara i prolazi kroz svaku čakru, sve do vrha glave.

Kada osetite da vam energija nesmetano struji telom, nastavite je dalje vući kroz vaša stopala skroz do temena glave i iznad nje.

Tako radite kada god možete! Ako možete radite jedanput dnevno ili u par dana nedeljno.

O stopalnim čakrama imate više ovde:
http://www.cybermikan-sungazing.com/stopalne-269akre.html

 


ZNANJE kako da privučete novac!

Uzmite vaš Prizemljivač ako imate i stavite bose tabane na njega. Sedite kako vam odgovara, opustite se i relaksirajte se, usporite disanje, mislima počnite podizati energiju od prve do zadnje čakre ... kada to uradite, vizualizujte OGROMNO zvono (kupolu) od stakla oko vašeg tela. Nakon toga vizualizujte energije ZELENE boje i udišite ih lagano i opušteno, što više to bolje. Kada to uradite počnite zamišljati kako vam padaju novci u zvono. Kada dobijete osećaj da vam se zvono puni novcima, raširite ruke u znak primanja poklona. Kada osetite da se stakleno zvono napunilo, proširite ga i nastavite dalje prizivati novac. Ako vam je potrebna BILO KOJA materijalna stvar, vizualizujte u vašem zvonu kako je primate. Ako je u pitanju stan, vizualizujte kako dobijte ključeve u ruke, koliki će on i kakav biti. Ako je u pitaju auto ili bilo šta drugo, odredite sami sebi kakvo će to nešto biti i kako će izgledati.

MOŽETE PRIZIVATI KOJI GOD NOVAC VAM TREBA, KOLIKO GOD NOVCA ŽELITE, U KOJIM GOD APOENIMA ŽELITE.

JAKO, JAKO, JAKO VAŽNO!!!!!
Kada dobijete novac ovako postupajte prema njemu:

Slažite novčane apoene od većih ka manjim!!! (200€, 100€ 50€, 20€...) NIKADA nemojte razbacivati novac tj. slagati ga haotično, jer novac je energija i ako vi nemate poštovanja prema njemu neće ni on imati prema vama.

Slažite obavezno sve novčanice na jednu stranu tj. glava na glavu.

Kada dobijete novac budite prema njemu potpuno RAVNODUŠNI, jer ako ga previše želite on će bežati od vas jer takva mu je tendencija, ako ga ne želite on vam neće ni dolaziti- takav je.

Ali, ako ste ravnodušni prema njemu on će se lepiti za vas, ako ste uradili meditaciju sa zvonom koju sam opisao gore.

Što više ponavljate ovu vežbu više ćete novca imati!
Što je jači Prizemljivač pre će vam novac stizati!


Meditacija kako da imate osobu svojih snova!

Sedite u prijatan položaj i stavite bose noge na Vaš Prizemljivač. Opustite se, uživajte, relaksirajte se... jako je važno da se opustite i usporite disanje i da zatvorite oči. Osetite kako vam se energija penje iz nogu duž celog tela. Osetite kako vam energija struji telom.

Podignite energiju mislima do prve čakre, vizualizujte fizički izgled kako osoba koju zamišljate treba da izgleda (komplet SAV njen fizički izgled), takođe odredite joj kakvog će materijalnog stanja biti i kakav će imati odnos prema novcu i materijalnim sredstvima, zdravstveno stanje...

Kada to završite podignite energiju mislima do druge čakre, tada zamislite i vizualizirajte sexualnost te osobe koju želite za sebe (to može biti izgled njenih polnih delova tela, nadražljive zone, omiljene poze u sexu, način uživanja u sexu, fetiši i sve u vezi sexualnosti)..

Sada podignite energiju vašim mislima do treće čakre i nakon vizualizacije i zamišljanja sexualnosti osobe koju želite za sebe, zamislite kakvog će karaktera biti ta osoba, šta će joj se sviđati, šta će voleti, a šta ne, kakvu će boju voleti, koje pesme, filmove...

Podignite energiju mislima do četvrte čakre. Kada joj odredite karakter po vašoj želji, počnite određivati njenu vezanost i stepen njene ljubavi za vas. Ako želite da vas ona nezamislivo voli, vizualizujte ogromno srce i vas dvoje u tom srcu. Neka to srce bude neprobojno i otporno na SVE!

Nakon toga podignite energiju mislima do pete čakre i pređite na određivanja talenta vaše voljene osobe, boje glasa, pevačkih sposobnosti, umeća komunikacije...

Kada to završite podignite energiju do šeste čakre i sada joj odredite stepen intuicije, saznanja i znanja. Odredite joj inteligenciju, sposobnosti učenja, pamćenja, snalažljivost, vidovitost ili neku drugu sposobnost.

Kada to završite odredite toj osobi nivo duhovnosti, vere, poverenja, naivnosti, ljubaznosti, mrzovoljnosti, povezanosti sa univerzumom, Bogom, Satanom, drugim vanzemaljskim bićima i sve što želite da ta osoba ima.

Ovu vežbu ponavljate sve dok vaše misli ne skroje pravu osobu koja je za vas, i čekajte je da se pojavi u stvarnosti!


Meditacija za podizanje aure (vaš energetski štit) i odbrana od crne magije i duhovnog vampirizma

Stavite vaše bose noge na Prizemljivač ako ga imate, osetite magnetske energije Zemlje kako vam struje telom. Opustite se, zatvorite oči i zamislite oko sebe ogromnu količinu svetlo bele energije. Usporite vaše disanje što više možete i počnite osećati tu energiju koja je oko vas. Sastavite vaše ruke kao kada se molite BEZ savijanja prstiju i postavite ih u predeo ispod pupka, zatim ih tako sastavljene lagano podižite do iznad glave. To ponovite više puta ili dok ne osetite kako vam energija struji telom. Kada to završite, opustite se još više, ne otvarajte oči i lagano vibrirajte "OoooooNnnnnnnnnGggggHhhhh"

Nakon toga, oprostite svima koji su vas uvredili, povredili ili naneli nepravdu. Podignite frekvencije ljubavi i pokajanja i iskreno zatražite da i vama oproste osobe koje ste vi povredili. Ovo je IZUZETNO važno pri podizanju aure! Osetićete kako vam se podiža energija još više u telu i kako se širi oko vas. Ta energija je u stvari vaša aura- energetsko odbrambeno polje protiv zlih misli, magije, raznih entiteta, ljudskih vampira koji žele da vam popiju energiju.

Nervoze, bes, razdražljivost, razočarenja... i sva ostala negativna osećanja spuštaju vašu auru, zato savetujem da radite ovu meditaciju bar 2-3 puta nedeljano. Posebno ako imate problem ispijanja energija, da ste iscrpljeni, ispijeni, slabi, umorni...